TIMMERMANS A URECHEAT GUVERNUL DANCILA – JOCURI de PUTERE 11 Martie Ora 22Pe canalul Romania pe NET urmariti stirile zilei:
stirile protv
stirile digi24
jurnalul de seara
jocuri de putere
Breaking news si stiri din ora in ora, toate intr-un singur loc
Pentru stiri de calitate, aboneaza-te!

source

19 thoughts on “TIMMERMANS A URECHEAT GUVERNUL DANCILA – JOCURI de PUTERE 11 Martie Ora 22

  1. BA VOI VORBITI DE BINELE ROMANIEI SI VOI FACETI EVAZIUNE FISCALA DE 8 ANI.BA DESTEPTILOR ROMANIA ESTE IN EUROPA DE CIND E LUMEA SI MERITUL ESTE AL NOSTRU CA SINTEM IN UE NU CUM MINCATI VOI CACAT CA EUROPA NEA AJUTAT .CA SA INTRAM IN UE A TREBUIT SA NE LASAM JEFUITI DE UE BOILOR

  2. Mai Tanti jurnalista lui peste prăjit tu ești incredibila, zău, spui ca ești pro europeană și pro stat de drept și faci elogii protocoalelor? Unde mama naibii ai învățat tu despre democrație?

  3. Mare dispret respira pentru marea masa de oameni pasnici si mai mare devine prapastia dintre acestia ( aborigenii Romaniei) ascultandu-va dar si ascultand psd-istii au si mare convingerea ca sunt doar folositi si prostiti cu cuvinte alese si de unii si de altii cu ochii tinta la "osul zemos" numit Romania.
    Mai spun odata, vi se vad coltii dlor. si de nerabdare a care va cuprinde nu vedeti ca va cade si blana de oaie . Va spun de-acum , nu veti avea nici un prgres in randul alegatorilor romani pentru ca sunteti pe o pista gresita, Dragnea in schimb lucreaza profesionist. Asta e!

  4. Kiar nu vezi mă Raresutule că nu ai un Fan. Ce televiziune de căcat aveți .??? Fata de ceea înainte ?? Stai dracu liniștit papitoiule că nu ai un HAZ..CA ROMANIA TV SI ANTENA 3..CU ASTIA VREI TU SA TE PUI??? IDIOTULE MANGLITORULE

  5. Timmersman. E la fel că voi..Niste idioți manglitori securiști ce sunteți un măgar că Rareș care cică el e cinstit și are bani așa dintru,n. Salariu de moderator…un amarat Rareș Bogdan….

  6. You are the best journalist Rares Bogdan ,I am so impressed for all your work for the good of ROMANIA…🙏👌much respect for you Rares we love you 🌹♥️🙏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏✊✊

  7. Nu cred ca sanctiunile ue pot fi evitate si psd isi va pregati ca deobicei artileria fustelor ridicate in cap de catre Grapini, Nicolai etc asezate in fruntea bravilor si mandrilor romani integrati la cerseala in ue, parasind cu tafna de mahala puturoasa o lume pe care n-o inteleg si n-o inghit. Granite romanesti inchise?…Tot ce-i posibil!..Ceea ce ma duce cu gandul la profetia lui A. Boca: " Va veni o vreme cand multi romani vor pleca din tara..Si multi din acestia vor dori sa se intoarca dar nu vor mai putea caci tara va fi inconjurata de foc.."…cutremurator, nu?..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *