FanArena (11.03.) – Alex Bentita si sora lui Costin Gheorghe, disputa pe marginea duelului verbal!FanArena (11.03.2019) – Alex Bentita si sora lui Costin Gheorghe, disputa pe marginea duelului verbal!
#FANARENA #EXATLON #SEZONUL3
Ne puteti urmari si pe:

Copyright © Toate drepturile rezervate
Exatlon este o competiție de sporturi de performanță, în care participanții își testează forța, inteligența și curajul pentru a fi unicul câștigător

Marți și joi, de la ora 19:45, pe KanalD. Puteți vizita site-ul nostru oficial!

URMĂRİTİ-NE PE PAGİNA NOASTRĂ DE SOCİALİZARE;

‘NU UİTAȚİ SĂ NE URMĂȚİ PE REȚELELE DE SOCİALİZARE!

source

17 thoughts on “FanArena (11.03.) – Alex Bentita si sora lui Costin Gheorghe, disputa pe marginea duelului verbal!

  1. Bravo, Costin! Ești un băiat isteț, un bun sportiv, aduci puncte zilnic, spre disperarea dușmanilor tai, care au intrat cu bocancii și în familia ta. Aparati-va cat puteți și dați replica celor care vor să-și motiveze neputință și obrăznicia, ca aveți dreptul. caracterul îl vad doar la voi, ei nu se vad, ce caracter au, nici fanii lor nu vad. Irina, ce sa zică, trebuie sa motiveze și ea într-un fel de ce nu aducea puncte deloc.

  2. Stimată doamnă ,un om inteligent nu se laudă,nu hulește adversarii,nu se proclamă lider Costin e un om plin de el datorită faptului că o are pe sora lui o vedeta Dacă ar fi așa bun sportiv sa-r fi auzit și de el ca de alți sportivi.

  3. Este diferenta intre inteligenta si scoala strazii . Adica vrei sa spui caci este “ istetul strazii “ Costin asta .Costin este un om siret , viclean are scoala strazii/ cartierului ca si Geani de altfel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *