De Ce A Cazut FACEBOOK INSTAGRAM Si WhatsApp ATAC HACKINGAcest Canal Este Sustinut De MicuPlay –
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
LIVE ZILNIC DE LA 21:00 PE CANALUL ALE PLAY –
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
★ Donează aici minim 1 EURO ca să apari pe live – (PayPal)
★ Daca Doriti Promovare – Detali Aici ➽
★ CERERI DE PROMOVARI CONTRA COST ➽
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
★ Descărcaţi dând click pe unul din Link-uri


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
★ Fair Use
=======
“Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.”
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
★ Mai multe TUTORIALE
———————————————

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
★ Date de contact AUTOR
———————————————-
╠➽ swit28ale@gmail.com
╠➽ Facebook –
╚➽ Server Discord –

source

35 thoughts on “De Ce A Cazut FACEBOOK INSTAGRAM Si WhatsApp ATAC HACKING

  1. Da, aseară, cam după orele 16:00 (aproximativ), am observat și eu că sunt niște probleme cu Facebookul, în sensul că nu puteam să postez poze, text și nici nu puteam să dau lke sau să comentez decât (doar) la anumite postări, alese după nu știu care criteriii; azi, am observat că le-a venit „mintea” la cap!

  2. SALUT ALE REFERITOR LA ACEST VIDEO EU NU AM PUTUT SĂ POSTEZ O INFORMAȚIE PE FACEBOOK EU AM VRUT SĂ POTEZ O POZĂ ŞI AN DREPTUL ACELEI POZE AM VRUT SĂ MENȚIONEZ CA PERSONELE CARE MĂ URMĂRESC PE FACEBOOK SĂ SE ABONEZE LA REVISTA TAIFASURI

  3. Frate tu esti pe dinafara subiectului, si nu stiu unde ai gasit tu stirea asta ca facebook a avut probleme cu atacurile hackerilor! Dar din pacate nu sa intamplat asemenea prostie ce zici tu!

    Facebook a avut nevoie de mici actualizări de întreținere! Cea ce tine de firmware si hardware , si pentru a face aceste actualizări au fost nevoiți să oprească serverele pentru o anumita perioada de timp! De oare ce serverele facebook au avut un uptime de 863 de zile si doar serverele care au avut defecte tehnice si au avut nevoie de un anumit restart pentru a remedia problema doar acelea au fost oprite în trecut. ! Pe cand acum au fost oprite absolut toate serverele care susține site-urile de socializare !

    Eu te inteleg ca vrei sa faci view-uri pe spatele proștilor dar nici sa faci publice informații proaste si neadevărate nu-i o soluție! Sau macar daca te-ai fi informat. La zuckerberg dar nici asta nu ai facut,

    Si facebook inca mai merge puțin greu si unele lucruri nu functioneaza cum trebuie datorită. Update-urilor făcute la servere pentru ca la toate serverele au iesit cum trebuie si mai sunt mici erori si servere Care inca nu sunt optimizate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *