CE VREA SA FACA DRAGNEA CU TEZAURUL – JOCURI DE PUTERE 10 martie ora 23Pe canalul Romania pe NET urmariti stirile zilei:
stirile protv
stirile digi24
jurnalul de seara
jocuri de putere
Breaking news si stiri din ora in ora, toate intr-un singur loc
Pentru stiri de calitate, aboneaza-te!

source

34 thoughts on “CE VREA SA FACA DRAGNEA CU TEZAURUL – JOCURI DE PUTERE 10 martie ora 23

 1. Jos hoții și corupții care ne distrug țara și ne-au trimis cu 40 de ani în urmă, de-am ajuns să-l regretam pe Ceaușescu, până când o să -i mai suportăm pe hoții ăștia oameni buni?

 2. Gargară, gargară și numai gargară !
  Sperietoare, sperietoare și numai sperietoare !
  Vorbe, vorbe și numai vorbe pentru ca voi, unii și alții să câștigați salarii uriașe, de mii și mii de euro și oamenii de rând să piardă timpul uitându-se la voi cââââât de eleganți sunteți, zeci de mii și milioane de oameni de la 1989 și pâââână prezent și-au pierdut timpul și viața privindu-vă și nu au rezolvat / nu au realizat nimic, chiar nimic, oamenii de rând, mulți au murit cu gândul la o viață mai bună !?
  Oamenii de rând, și-au irosit : anii, sănătatea, liniștea și viața, ascultând minciunile voastre și ale tuturor celor care lucrează în toate televiziunile existente în România și ascultând pe toți politicienii din toate partidele care sunt niște avizi, hrăpăreți și lacomi, voi, jurnaliștii sunteți unii dintre ghiftuiții acestei țări plină de comuniștii de altădată și astăzi sunteți mari "democrați", mai precis cu toții sunteți niște neocomuniști excroci și îmbogățiți de pe urma așa zisei revoluții de la 1989 !?
  Ne-am săturat de voi toți cu golăniile voastre / tuturor din : politică, televiziuni, din mass-media în general, de 30 de ani, România și poporul român, unde au ajuns, au ajuns nicăieri !?
  România și românii se adresează ue, MARȘ din România !

 3. DOAMNA DOGIOIU O PROFESIONISTA DE EXCEPTIE !!!!!!! ELEMENTELE CONSTITUTIVE ALE UNEI INFRACTIUNI TRBUIE SI SUBLINIEZ TREBUIE SA FIE PREZENTE CUMULATIV SI SUBLINIEZ, CUMULATIV, ADICA LIPSA UNUI SINGUR ELEMENT CONSTITUTIV AL INFRACTIUNII ANULEAZA DEMONSTRATIA INFRACTIUNII

 4. PSD nu poate băga manipulatorii în emisiunea jocuri de putere l-au băgat pe avocatul acesta pe istoricul contorsionat de acum o săptămână, oameni buni nu vă mai lăsați prostiți, români sunt un popor foarte inteligent apropo avocatule ai pupat inelul se vede de la distanță, Rareș Bogdan calculați cât timp va luat avocatul ăsta din emisiunea ta și spune pe post

 5. Si de ce nu se spune ca este cel mai bogat baron din PNL , avere facuta cu partenerii si prietenii lui de afaceri din banii statului din PSD .Cum de il aduceti pe individul asta corupt in emisiune ?!

 6. Este cumplit avocatul asta umflat nesimtit , ar fi bine daca nu ar mai fi adus niciodata in emisiune .Mereu incearca sa manipuleze ,sa minta ca un …porc .Enerveaza pe cei care urmaresc emisiunea , asta se intampla .

 7. Domnul Stelian de prea multe ori se contrazice disperant pentru cei care urmaresc emisiunea , prea exagereaza si o lungeste prea mult .Daca ar mai fi oprit din cand in cand ar fi mult mai bine deoarece domnul vad ca uita ca mai trebuie si altii sa vorbeasca .

 8. Sectia e facuta de psd cu gargamel sa o bage pe florea sa-i judece pe cei care nu-i suporta psd si mai ales care ai impiedica! S-a spus din iainte ca vroia sa-i dea afara pe Lazar, kovesy, Iohanis. Vroia sa-si bage oamenii lor peste tot sa scape de puscarie.

 9. Culmea n-o sa fie judecat ghita ca a furat bani cu gramada este judecata doamna pt ca fost derajant ghita! Si daca la adus cred ca a facut un bine, si banii nu a fost mita, a fost un ajutor! Dar ghita s-au altii cita mita a dat!!

 10. Greşalele în politică sunt crime; căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovaţi, se-mpiedică dezvoltarea unei ţări întregi şi se-mpiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei.

  Mihai Eminescu în ziarul "Timpul" (13 februarie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *